Хамали в София & Пловдив – коректни и надеждни

Предстои ви преместване в ново жилище или офис? Имате много багаж, съдържащ обемни и тежки мебели и уреди? Трябва ви доказана фирма, която бързо и коректно ще пренесе целия ви багаж в новото ви жилище или офис?

SofHamali.com е на вашите услуги! Ние сме фирма, която предоставя и извършва хамалски услуги в София и Пловдив. Занимаваме се с тази дейност от 10 години, в които придобихме огромен практически опит в областта на преместването на домове, офиси, магазини, складове и прочие.

Стремим се да предложим на нашите клиенти, освен качество и кратки срокове, пълен пакет от услуги, което включва опаковане, натоварване, транспортиране, разтоварване и разопаковане на вашите предмети от и до всяка една точка на територията на град София.

Редица наши клиенти останаха доволни от нашите услуги и през годините се обърнаха към нас повече от веднъж, когато се нуждаеха от хамалски услуги.

Хамалски услуги – какво може да очаквате от SofHamali.com

Ние вярваме, че вниманието към детайла е изключително важно при всяка работа, особено при нашата. Знаем, че всеки ваш предмет, мебел или дори електроуред е изключително ценен за вас, тъй като носи някаква част от спомените ви.

Хамали в София от SofHamali.com

Поради това се стремим да сме изключително внимателни при опаковането, за да гарантираме, че всичките ви принадлежности ще пристигнат в същия вид, в който сте ни ги поверили.

Нашите служители са много внимателни, особено при пренасянето на ценни или чупливи предмети. Цените за хамалски услуги ни се определят от много фактори, но се гордеем, че използваме здрави физически студенти и по-възрастни и опитни хора в София, за да отговорим на всички очаквания на клиентите си.

Като фирма за хамалски услуги в София се целим да предоставим широка гама от дейности, целящи да задоволят нуждите на нашите клиенти. За някои наши клиенти хамалските ни услуги са евтини съобразно професионалното ниво, което показваме.

Ние знаем, че времето ви е ценно, поради което не бихте искали да го губите в ангажирането на 2 или повече фирми за едно преместване. В списъка на нашите услуги влизат:

  • Преместване на офиси;
  • Преместване на домове;
  • Опаковане на предмети и мебели;
  • Пренасяне на пиана и хладилници;
  • Транспорт до всяка една точка на София или Пловдив;
  • Преместване в чужбина.

Защо да се доверите на SofHamali.com

Решението на вашите проблеми се нарича SofHamali.com. Ние притежаваме нужните опит, познания, транспорт и служители, за да отговорим на всичките ви нужди.

Много други хамалски фирми разчитат на промоционалните цени или на наивността на клиентите, а в момента в който последните осъзнаят, че са избрали грешната фирма, вече е твърде късно.

Затова се доверете на опита и качеството – ние ще ви докажем, че сме едни от най-добрите на пазара.

Защото печалбата не е самоцел за нас – на първо място са потребностите на клиента и задоволството му от извършената услуга. Ако постигнем това, удовлетворението ще ни даде много повече от която и да е печалба.

Доверете се на хамалски услуги от SofHamali.com за преместването на вашия дом или офис – ние няма да ви подведем!

? С всякакви премествания ли се ангажирате?

Може да разчитате на експертите и професионалисти в SofHamali.com, че ще се погрижат за преместването на вашия багаж, дом или офис обзавеждане до новото му местообитание. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим детайлите.

❓ Разполагате ли със собствени опаковачни материали?

Да, разполагаме с опаковачни материали, сред които, но не само:

  • Тиксо;
  • Пукащ материал за предпазване на чупливи вещи;
  • Кашони с различни големини и твърдост.

✅ Гарантирате ли за безопасността на багажа?

В случай, че служителите на SofHamali.com опаковат вещите ви при подготовката за транспортирането, ние носим отговорност за безпроблемното им преместване.

Ако обаче вие сте опаковали багажа си, ние не знаем до каква степен сте обезопасили правилно чупливите предмети, при което не можем да поемем отговорността при счупване или поява на транспортен дефект.

? Каква е цената за ползване на хамалските услуги?

Цената е в зависисмост от няколко елемента, но винаги се определя в зависимост от индивидуалните нужди и изисквания на клиента. Нямаме твърда и утвърдена ценова листа, тъй като особеностите при изпълнението на услугите по преместване, са достатъчно волативни.

❓ Само с хамалски услуги ли се занимавате?

SofHamali.com е специализирана фирма в предлагане на услуги по преместване в София, Пловдив, страната и чужбина. Ако имате нужда от екип, който да премести багажи ви, тежки предмети или за специфична дейност желаете да наемете здрави и силни мъже, ние сме насреща. Свържете се с нас, за да ни информирате от какво имате нужда.

? Колко клиента сте имали до момента?

Имаме повече от 5 години опит, през което време сме обслужили успешно хиляди клиенти. В портфолиото ни присъстват юридически лица – малки и големи фирми, както и физически лица, които са имали нужда от цялостно или частично преместване.